Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Со сензори над главата на возачот, во светлата на покривот и багажникот, овој систем може да открие дури и милиметар движење. Volvo објави дека...

Route 66

Понекогаш најмалите работи имаат најголемо влијание. Електричните скутери се популарни во модерните времиња поради нивната компактна форма и практична естетика. Возилата со две тркала...

Route 66

Децата секогаш сакаат да растат што е можно побрзо за да можат да возат автомобили, а сега сакаме повторно да бидеме дете бидејќи детската...

Route 66

Многу од нив се Мercedes, бидејќи германскиот производител на автомобили е еден од неговите главни спонзори. Роџер Федерер штотуку го објави своето повлекување од...

Route 66

Нов светски рекорд за најскапо продадено Бугати на аукција, постави спортски автомобил Бугати Тип 59 од 1934 година, кој некогаш бил во сопственост на...

Route 66

Неодамна наидовме на неколку суперјахти кои навистина го заслужуваа целото наше внимание, но ниту една не е толку посебна како моделот за кој зборуваме...

Advertisement