Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

И додека сите зборуваат за првиот подигнат модел (Purosangue), во Ferrari не попуштаат кога станува збор за чиста класика. Непосредно пред доаѓањето на потоплите...

Route 66

VOLVO некогаш беше познат по бескрупулозните комби, но овој редизајн оди подалеку од се што е видено. Серијата 700 е една од оние на...

Route 66

Новата верзија на електричниот скутер CE 04 е соработка помеѓу BMW Motorrad и Vagabund Moto и е наменета за помладите возачи. Има дури и...

Route 66

Rolls Royce го претстави своето најново ремек дело нарачана – Ghost ‘Amber Roads’ за време на специјален настан одржан во Калтене, Латвија… Прекрасната нова...

Route 66

На почетокот на 2023 година,бараж од исклучителни автомобилски најави навестува одлична ера за автомобилизмот. Имаме аукции, концепти, претстојни саеми и изненадувачки откритија. Бизарини одговара...

Advertisement