Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Во текот на изминатите три години од своето основање, Little Car Company со седиште во Велика Британија се прослави со создавање прекрасни, рачно изработени...

Route 66

Засега автомобили во само во Германија ќе увезува Emil Frey Group.Кинеските производители на автомобили полека влегуваат на европскиот пазар. Nio и Lynk & Co...

Route 66

Тојота главно нуди хибриди, но Land Cruiser и Hilux се уште се нудат со турбо дизел мотори, а од следната година ќе можат да...

Route 66

Овој необичен суперавтомобил McLaren Elva кој ги менува боите треба да се најде на аукција за неколку недели и се очекува да достигне цена...

Route 66

Доживотниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито, имаше многу страсти во животот, а еден од нив беше автомобили. Мирослав Милутиновиќ исто така напишал за...

Route 66

Можеби претпоставивте и погодивте, а можеби и не…сеедно…Љубовта кон добар автомобил е она што овие светски познати дами го имаат како заедничка карактеристика. Па,...

Route 66

Иако седиштето на компанијата „Бугати“ се наоѓа во Волфсбург, Германија, дел од матична групација на „Фолксваген“, духовното јадро на овој бренд лежи во градот...

Advertisement