Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Со сензори над главата на возачот, во светлата на покривот и багажникот, овој систем може да открие дури и милиметар движење. Volvo објави дека...

Route 66

Понекогаш најмалите работи имаат најголемо влијание. Електричните скутери се популарни во модерните времиња поради нивната компактна форма и практична естетика. Возилата со две тркала...

Route 66

Децата секогаш сакаат да растат што е можно побрзо за да можат да возат автомобили, а сега сакаме повторно да бидеме дете бидејќи детската...

Route 66

Многу од нив се Мercedes, бидејќи германскиот производител на автомобили е еден од неговите главни спонзори. Роџер Федерер штотуку го објави своето повлекување од...

Route 66

Производителот на најексклузивните спортски автомобили во светот планира да претстави тркачки автомобил со електричен погон на хрватска компанија Само една недела по сензационалната вест...

Advertisement