Колку заработува Селена Гомез за спонзорирана објава на социјалните мрежи?

Кралицата на Instagram, пејачката Селена Гомез, освен тоа што е најпопуларната личност на оваа социјална мрежа, ја поседува и фотографијата со најмногу лајкови на Instagram. Па како и многу луѓе во светот, прави пари од оваа популарност. Имено, Селена во моментов има повеќе од 90 милиони следбеници на Instagram, па …