Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Маркетинг

 runway.mk ќе Ви понуди маркетинг решенија според Вашите потреби и буџет за закупување на банер позиција, со минимално траење од една недела.

На runway.mk се објавуваат рекламни сорджини со кои нема да се дозволи огласување забрането со закон.
Во прилог се следните маркетинг решенија на банер позициите кои можете да ги закупите, со соодветните димензии.

За дополнителни прашања Ве молиме контактирајте не на marketing@runway.mk

 

runway-marketing

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement