Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Тешко дека ќе останете рамнодушни кога ќе видите колку темелно најголемата социјална мрежа собира податоци и памети апсолутно секој чекор на корисникот… Овој факт...

Wall Street

Бил Гејтс претставува американски програмер и претприемач одговорен за ко-основање на франшизата Microsoft Corporation, најголемиот софтверски бренд во светот за персонални компјутери… Сепак, Бил...

Wall Street

Улогата на Кина во глобалниот луксузен сектор само што стана далеку поголема… И додека пандемијата на вирусот корона продолжува да предизвикува хаос во светскиот...

Wall Street

Иако пред неколку дена Биткоинот ја достигна својата рекордна вредност, денес зборуваме за сосема спротивен спектар на нештата… Ова, како и другите валути, изгубија...

Wall Street

Во свет без кoрона, многумина од нас сега полека би планирале да се вратиме дома од некоја далечна дестинација или од светската метропола каде...

Wall Street

Договорот беше одобрен од акционерите на куќата за накит. Кон крајот на годината, финалето пристигна во сагата Тифани и Ко против ЛВМХ. Луксузниот конгломерат...

Advertisement
Advertisement
Advertisement