Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

runway mk

____совети и како да

Едноставно. Шик. Класично. Практично. Пунџата како кралица на фризурите! Оваа сезона на самиот врв на тренди фризури се искачи по малку заборавената пунџа. И...

____баланс новости и трендови

Штом есента стапи во својата тримесечна сезонска функција, ќе биде потребно да го зајакнеме имунитетот навреме, за да ја спречиме инвазијата на секакви грипозни...

Cotton Club

Септемврискиот Lookbook на шпанскиот бренд Massimo Dutti од сезона во сезона не воодушевува со висококвалитетни материјали и паметни комбинации на текстури и стилови. Овој...

____баланс новости и трендови

Различните заболувања на зглобовите се последица на различните промени во зглобовите. Едно од најчестите такви е остеоартритис, кој претставува структурни промени во ‘рскавицата на...

Advertisement