Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Ferrari го започна развојот на моделот Purosangue во 2017 година и официјално ја потврди веста за производството на својот прв SUV една година подоцна....

Route 66

Со сензори над главата на возачот, во светлата на покривот и багажникот, овој систем може да открие дури и милиметар движење. Volvo објави дека...

Route 66

Понекогаш најмалите работи имаат најголемо влијание. Електричните скутери се популарни во модерните времиња поради нивната компактна форма и практична естетика. Возилата со две тркала...

Route 66

Децата секогаш сакаат да растат што е можно побрзо за да можат да возат автомобили, а сега сакаме повторно да бидеме дете бидејќи детската...

Route 66

Италијанскиот архитект и дизајнер на јахти, Лука Валебона, го претстави неверојатниот концепт на алуминиумска суперијахта, наречена Гравикс… Со асиметрични карактеристики на дизајнот, прекрасната јахта...

Route 66

Електричната технологија отвори нови патишта за дизајнерите, а Хуго Екле не потроши многу време пред да ги прифати сите нови можности… Ко-основач и директор...

Route 66

Гледано од аспект на дизајнот, принцезата X95 ги крши сите правила – таа е отворена и пространа во внатрешноста, додека има и истражувачки труп...

Advertisement