Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

МАМА

Сте приметиле дека бебето реагира на храна, смеење или на вашите движења? Погледнете што не сака бебето кога вие тоа го правите. Кога жената...

МАМА

И покрај тоа што вирусот и изолацијата во моментов ни го нарушуваат животот, тоа не значи дека немаме простор и можност да правиме други...

МАМА

Добра вест: Вежбањето за време на бременост не е само бавна прошетка во маало и посетување на пренатална јога. Вежбањето во бременост има минимален...

МАМА

Светскиот ден за свесност за аутизмот се одбележува на 2 април, а оваа година заради пандемијата предизвикана од коронавирусот се одбележа со пораката- да...

МАМА

Бебињата уште од самото раѓање имаат потреба за нежност и допири, а тоа најлесно се постигнува со галење и масажа. За време на масажите...

МАМА

Секоја мајка има бескрајни очекувањa од детето, но важно е да знаете какви очекувања има вашето дете од вас иако некои не се рационални....