Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

МАМА

Сте приметиле дека бебето реагира на храна, смеење или на вашите движења? Погледнете што не сака бебето кога вие тоа го правите. Кога жената...

МАМА

И покрај тоа што вирусот и изолацијата во моментов ни го нарушуваат животот, тоа не значи дека немаме простор и можност да правиме други...

МАМА

Добра вест: Вежбањето за време на бременост не е само бавна прошетка во маало и посетување на пренатална јога. Вежбањето во бременост има минимален...

МАМА

Светскиот ден за свесност за аутизмот се одбележува на 2 април, а оваа година заради пандемијата предизвикана од коронавирусот се одбележа со пораката- да...

МАМА

Gucci ја лансираше новата линија на неодоливи аксесори за пролет лето 2016. Оваа колекцијата доаѓа како вистинско освежување за претстојните пролет и лето, а...

МАМА

Детето е најголемо чудо, најголемиот дар што можете да го добиете и затоа чувајте го внимателно.  Овде следат извадоци од одличната книга на италијанскиот...

МАМА

Многуте информации и совети во врска со забременувањето понекогаш делуваат збунувачки за паровите кои за првпат се судираат со темата зачнување, но факт е дека...

МАМА

Добро ни е познато дека читањето отвора сосема нов свет не само кај возрасните, туку и кај децата. Но, да не ги изоставиме и...

МАМА

Колку пати сте слушнале дека невоспитаните деца се последица на лошото родителство? Колку всушност верувавте во тоа? Сепак вистина е дека постојат неколку знаци...

МАМА

Карактеристики на правилната исхрана Карактеристики на правилната исхрана се: –        интегрални житарици и нивни производи –        полномасни, ферментирани и пробиотски производи –        мешункаст зеленчук...

МАМА

Активното породување е одличен начин за да се скрати породувањето и да се избегнат непотребни интервенции. Танцувањето е одлично за активно породување, музиката ја...

МАМА

Постојат 4 најрани знаци кои укажуваат дека сте бремени дури и пред да сфатите дека во стомакот носите бебе. Ако жената е во склад...

Advertisement