Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

МАМА

Сте приметиле дека бебето реагира на храна, смеење или на вашите движења? Погледнете што не сака бебето кога вие тоа го правите. Кога жената...

МАМА

И покрај тоа што вирусот и изолацијата во моментов ни го нарушуваат животот, тоа не значи дека немаме простор и можност да правиме други...

МАМА

Добра вест: Вежбањето за време на бременост не е само бавна прошетка во маало и посетување на пренатална јога. Вежбањето во бременост има минимален...

МАМА

Светскиот ден за свесност за аутизмот се одбележува на 2 април, а оваа година заради пандемијата предизвикана од коронавирусот се одбележа со пораката- да...

МАМА

Мажите, кои сакаат да имаат големо семејство, е добро да обрнат внимание на цртите на лицето на својата избраничка, утврдија научниците од универзитетот “Сент...

МАМА

Се чини дека најновата студија спроведена на универзитетот во Лајпциг успешно докажа дека најстарото дете е најчесто и најпаметното т.е. има повисок коефициент на...

МАМА

Секој родител, без оглед на возраста, може да создаде паметно поколение, тоа е факт. Но со векови луѓето забележале една интересна особеност и таа...

Advertisement