Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

ДИ ДЕЈ

„Те сакам“ е секогаш најдоброто нешто што треба да му го кажете на вашиот партнер, но и пишувањето романтични пораки за овој посебен ден...

ДИ ДЕЈ

Од права коса до кадрава, но најважно, едноставна… Најдете инспирација од последната сезона на најактуелните фризури директно од невестинската писта… Нежни бранови Тенка и права...

Advertisement