Ноктите се огледало на вашето здравје. Што значат промените?

Многу често не им обрнуваме внимание на ноктите, особено на промените кои се случуваат на нив, но треба да знаете дека тие се барометар на нашето здравје. Тие може јасно да ви дадат на знаење во каква состојба е организмот. Еве што кажуваат промените на ноктите: Суви и кршливи нокти – …