Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Нокти

13 проблеми кои ќе ги разберат девојките со долги нокти

Девојките кои сакаат долги нокти, посебно вештачки долги нокти, ако не можат да ги израснат своите, се соочуваат со неколку константни проблеми.

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-001.jpg.

За нив и некои од најобичните секојдневни активности знаат да бидат проблем…

1. Предизвик: Обидете се да отворите лименка.

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-1.png

2. Работа во канцеларија:

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-2.gif

3. Ракавиците задаваат главоболки:

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-3.jpg

4. Секој момент кога се обидувате за земете паричка од маса, едноставно е патетичен.

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-4.gif

5. И ракувањето со мобилен е проблематично:

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-5.jpg.

6. Повеќе не можете сами да заврзете ланче.

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-6.jpg

7. Ниту да извадите картичка од банкомат…

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-7.jpg

8. Трагичниот момент кога пола крема ќе ви заврши под ноктите:

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-8.jpg

9. Сечењето на работи е проблем:

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-9.gif

10. Одново треба да научите да пишувате…

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-10.jpg

11. Откопчувањето на панталони трае со часови.

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-11.png

12. Морате да бидете внимателни кога се чешате…

13-problemi-koi-kje-gi-razberat-devojkite-so-dolgi-veshtacki-nokti-12.gif

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Green Tea

Читањето книги пред спиење го подобрува квалитетот на спиењето, го намалува стресот, го подобрува расположението и ни помага да донесуваме подобри и поправилни одлуки,...

Uncategorized

2 октомври е најголемиот државен празник на Република Гвинеја. На овој ден, Гвинеја ја прославува независноста од Франција. 2018 е важна година, бидејќи токму...

Совети за Секс и Врска

Ја љубам мојата сопруга и не се срамам да го покажам тоа. Ја сакам наутро, кога е без грам шминка, сонлива и со коса која...

Лице

Сите знаеме дека маскарата не би требало да ја користиме подолго од 6 месеци, колку и да е во добра состојба, а пудрата не...

Advertisement