Booty shake – тренинг со кој ќе го стегнете целото тело

Познатиот селебрити тренер JJ Dancer ни претстави одличен кардио танцувачки Boot camp тренинг кој на забавен начин топи голем број калории во само 20 минути, а поради танцувачките движења посебно ќе ви помогне во обликувањето во мускулите на задникот. Станува збор за booty shake  тренинг кој можете да го изведувате …