Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Green Tea

Грижата за косата и грижата за скалпот се две различни нешта. Повеќето луѓе го гледаат пилингот на скалпот како непотребен дополнителен чекор во веќе...

Green Tea

Есента е најдобро време за уживање во фини и здрави чорби. Иако многумина ја запоставуваат, леќата е идеална основа за подготовка на разни јадења...

Green Tea

Иако има многу ограничено време кога може да се набави хинап, а малкумина ги продаваат на пазарите, дознајте зошто треба да го јадете ова...

Green Tea

Дали палео диетата, план на исхрана по моделот на праисторискиот начин на човечка исхрана е точна за современиот човек? Што е палео диета и...

Совети за Здравје

Специјалистот по здрава исхрана, професор Мермерски создаде рецепта за намалување на високиот крвен притисок и ризикот од инфаркт. За да го подготвите чудотворното лекарство...

Совети за Здравје

Настапи сезоната на вируси и настинки. Нивното редовно несакано дејство е кашлицата, како дефанзивен процес на човечкото тело со кој тое се обидува да...

Совети за Здравје

Американскиот Национален Институт за ментално здравје објавил дека 10 проценти од вкупната популација на возрасните имаат по некоја фобија. Која и да е причината,...

Совети за Здравје

Доколку мислите дека воздржувањето на одреден период од месо и млеко е безмислено, непотребно и дека луѓето кои постат се чудни религиозни традиционалисти, грешите!...

Advertisement