Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

МАМА

Сте приметиле дека бебето реагира на храна, смеење или на вашите движења? Погледнете што не сака бебето кога вие тоа го правите. Кога жената...

МАМА

И покрај тоа што вирусот и изолацијата во моментов ни го нарушуваат животот, тоа не значи дека немаме простор и можност да правиме други...

МАМА

Добра вест: Вежбањето за време на бременост не е само бавна прошетка во маало и посетување на пренатална јога. Вежбањето во бременост има минимален...

МАМА

Светскиот ден за свесност за аутизмот се одбележува на 2 април, а оваа година заради пандемијата предизвикана од коронавирусот се одбележа со пораката- да...

МАМА

Разводот е едeн од најтешките и најстресните периоди во животот на човекот. Без разлика на тоа колку долго бракот траел, разведениот човек одеднаш се...

МАМА

Понекогаш ни се чини дека е многу полесно да изразиме лутина, отколку љубов. Нема да заборавиме да го искараме детето поради непримерното однесување, ,...

МАМА

Љубовта го движи светот. Сето тоа е точно. Љубовта е онаа кохезна сила која го држи заедно целиот универзум. За мене љубовта е длабоко...

МАМА

Најдобро време за семејство е меѓу 23 и 27 години, покажува истражувањето на научниците од универзитетот од Тексас. Во истражувањето учествувале 1503 мажи и...

МАМА

Пo едно истражување спроведено од стана на веб-порталот “One Poll”, околу 40 проценти од жените има лош однос со својата свекрва, а мнозинството од...

МАМА

Врз основа на научните истражувања, се вреува дека интелигенцијата е условена исклучиво со генетиката, но сепак постојат и други фактори кои ги стимулираат менталните...

МАМА

Францускиот психолог Фредерик Фанже открил формула за успешен брак – потребно е да му помагате на партнерот за да ја надмине својата индивидуалност. Како...

Advertisement
Advertisement