Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

МАМА

Сте приметиле дека бебето реагира на храна, смеење или на вашите движења? Погледнете што не сака бебето кога вие тоа го правите. Кога жената...

МАМА

И покрај тоа што вирусот и изолацијата во моментов ни го нарушуваат животот, тоа не значи дека немаме простор и можност да правиме други...

МАМА

Добра вест: Вежбањето за време на бременост не е само бавна прошетка во маало и посетување на пренатална јога. Вежбањето во бременост има минимален...

МАМА

Светскиот ден за свесност за аутизмот се одбележува на 2 април, а оваа година заради пандемијата предизвикана од коронавирусот се одбележа со пораката- да...

МАМА

Колку и неверојатно да ви звучи, боите имаат големо влијание врз детското расположение, здравје и навики. Боите влијаат врз жлездите со внатрешно лачење кои...

МАМА

Зошто свекрвите и снаите толку тешко наоѓаат заеднички јазик? Главниот проблем е во тоа што тие се туѓинци една за друга и само околностите...

МАМА

Мозокот ги има развиено главните функции неопходни за живот – дишење, одржување на рамномерно чукање на срцето, цицање, спиење. Треба години за да се...

МАМА

Фертилноста или поинаку кажано шансите за забременувње зависи во голем процент од возраста на жената. Колку повеќе го одложувате раѓањето на деца толку повеќе...

Advertisement
Advertisement