Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

runway mk

Совети за Здравје

Дали сте слушнале за терминот „ посен понеделник“ (meatless Monday) ? Тоа е името на меѓународната кампања која ги поттикнува луѓето да го прескокнат...

____совети и како да

Многу од нас посакуваат полни усни како, да речеме, Скарлет Јохансон, но сепак тоа не е само во гените. Наместо да одберете вбризгувања на...

На иста адреса

Татко и син, Вил и Џејдан Смит, се “победниците” на Златна Малина, независна награда која се доделува за најлошите холивудски достигнувања во изминатите години....

Advertisement