Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Green Tea

Најчестата грешка што ја правиме е прескокнување на појадокот. Честопати имаме изговори дека немаме време да го подготвиме. Ако сакаме да бидеме здрави, треба...

Green Tea

На крајот на овој месец ќе започне модната недела во Париз на која ќе се одржат низа модни ревии, а меѓу оние кои ќе...

Green Tea

Замесете тесто од 40г просеано брашно (остро и меко), 3 жолчки од јајце, 20г путер, изрендана кора од лимон, малку марашино и 2 лажици...

Green Tea

Нашето тело секогаш ни дава знаци за нашето здравје и многу лесно ни покажува кога сме добро, но и кога нешто не е во...

Совети за Здравје

Американските научници вчера објавија дека за прв пат во лабораторија направиле вештачки бубрег кој бил успешно пресаден и почнал нормално да функционира. Бубрегот е...

Совети за Здравје

Стомачните проблеми како надуеност и гасови најчесто се јавуваат како последица од недоволно изџвакана храна како и од одредени намирници богати со јаглехидрати и...

Advertisement
Advertisement