Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Проблемите во врската или бракот се неизбежни и сосема нормални, исто како и кавгите што произлегуваат од тие проблеми. Не плашете се од гласна...

____совети за врска

Иако е сосема природно да се запрашате какво влијание ќе имаат тешките ситуации и искуства на вашата врска, важно е да знаете дека доколку...

____совети за врска

Љубовта е убава, но чудна. Толку чудна, што постојат некои нејзини аспекти што ни самата наука не може да ги објасни. Токму затоа постојано...

____совети за врска

Страста и возбудувањето често се причина за започнување афера со оженет маж, која за многу кратко може да се претвори во разочарување. Барем така...

____совети за врска

Ви подготвивме неколку знаци кои ќе ви наговестат  колку е постојана физичката привлечност помеѓу вас? Сигурен знак: Му кажувате што ве “возбудува”. Навистина е тешко...

____совети за врска

Се повеќе може да чуеме изјави како „Раскинавме бидејки таа беше фригидна“ или пак „Тој не ме задоволуваше во кревет“. На прв поглед изгледа...

Advertisement