Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Проблемите во врската или бракот се неизбежни и сосема нормални, исто како и кавгите што произлегуваат од тие проблеми. Не плашете се од гласна...

____совети за врска

Иако е сосема природно да се запрашате какво влијание ќе имаат тешките ситуации и искуства на вашата врска, важно е да знаете дека доколку...

____совети за врска

Љубовта е убава, но чудна. Толку чудна, што постојат некои нејзини аспекти што ни самата наука не може да ги објасни. Токму затоа постојано...

____совети за врска

Страста и возбудувањето често се причина за започнување афера со оженет маж, која за многу кратко може да се претвори во разочарување. Барем така...

____совети за врска

Заљубени сте до уши и размислувате на таа личност да и ги кажете магичните зборови, односно да изјавите љубов? Пред да ја донесете конечната...

____совети за врска

Сите љубови поминуваат низ многу тестови, кои некогаш предизвикуваат нескани последици и неславни краеви… Во почетокот на врската и двајцата го истражуваат „теренот“, тестирајќи...

____совети за врска

Најновото истражување покажува дека спротивно на популарното мислење, на мажите им е потешко да ја прекинат врската, отколку на жените. Имено, резултатите покажуваат дека...

Advertisement