Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Проблемите во врската или бракот се неизбежни и сосема нормални, исто како и кавгите што произлегуваат од тие проблеми. Не плашете се од гласна...

____совети за врска

Иако е сосема природно да се запрашате какво влијание ќе имаат тешките ситуации и искуства на вашата врска, важно е да знаете дека доколку...

____совети за врска

Љубовта е убава, но чудна. Толку чудна, што постојат некои нејзини аспекти што ни самата наука не може да ги објасни. Токму затоа постојано...

____совети за врска

Страста и возбудувањето често се причина за започнување афера со оженет маж, која за многу кратко може да се претвори во разочарување. Барем така...

____совети за врска

Со момчето сте во долга врска, за која вие мислевте дека е прекрасна, но не и тој. Ненадејно престанал да се однесува како порано...

____совети за врска

Изминатава година научниците се потрудија да дојдат до резултати кои ќе го подобрат сексуалниот живот на луѓето.   Ова се најинтересните совети кои може...

____совети за врска

Љубовта е едноставна, но луѓето односно мажите ја прават комплицирана со тоа што се срамат да искажат емоции, страв им е да се препуштат,...

____совети за врска

Жените би требало почесто да ја одржуваат физичката блискост со своите мажи бидејќи на тој начин се лачи повеќе окситоцин – хормонот кој докажано...

____совети за врска

Сакате нешто повеќе од физичка активност?  Какви жени сакаат мажите?  AskMen.com. ги праша мажите и тие одговорија вака: Слатка Таа е секогаш позитивна, слатка, задоволна...

____совети за врска

Секој човек зависно од сопствениот вкус го привлекуваат различни типови на луѓе кои поседуваат одредени карактерни, односно физички црти. Сепак, се чини дека некогаш...

Advertisement