Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Провери дали тој навистина те сака?

Љубовта е едноставна, но луѓето односно мажите ја прават комплицирана со тоа што се срамат да искажат емоции, страв им е да се препуштат, не сакаат да заплачат, не сакаат да се извинуваат кога грешат, не кажуваат „Те сакам”…

Листата е бесконечна за разлика од отвореноста на девојките која секогаш им се наплаќа со повредени емоции, изневерена доверба и скршено срце.

Секако, постојат исклучоци од двата пола кои си поминуваат баш обратно, момците се едноставни, а девојките комплицирани.

Но, бидејќи момците се тие кои најчесто се комплицирани, време е да им се поедностави на девојките кога ТОЈ што е со нив навистина ги сака, почитува и цени, а кога ги гледа само како играчки.

Тој те сака навистина ако го искажува тоа, во спротивно не те сака доволно или воопшто.

Тој те сака навистина ако ти кажува дека си убава без шминка, без деколте и без мини здолниште со разбушавена коса наутро.

– Тој те сака навистина доколку ти дава слобода, но сепак секогаш е тука да ти го чува грбот.

– Тој те сака навистина доколку не ти забранува апсолутно ништо.

– Тој те сака навистина доколку планира иднина со тебе.

– Тој те сака навистина ако не се срами да те запознае со своето семејство и пријатели.

– Тој те сака навистина ако сексот со тебе го гледа како водење на љубов.

– Тој те сака навистина ако не се срами да те фати за рака или да те бакне во јавност.

– Тој те сака навистина ако постојано те прегрнува.

– Тој те сака навистина ако се грижи дали си безбедна секогаш.

– Тој те сака навистина ако му недостасуваш и ако ти каже дека му недостасуваш.

– Тој те сака навистина доколку те поддржува во сè што сакаш да направиш во животот.

– Тој те сака навистина ако те прифаќа таква каква што си.

– Тој те сака навистина ако чувствува дека ти си таа вистинската за него и ти го признава тоа без трошка срам.

– Тој те сака навистина ако очите му сјаат додека те гледа, а ти знаеш дека тоа е навистина така бидејќи таквиот сјај се препознава на километри.

– Тој те сака навистина ако не те остава во тешките мигови, туку останува тука прегрнувајќи те додека не ти олесне.

Прочитај

Wall Street

Секој маж сака да мириса убаво, а секоја жена сака намирисан маж. Затоа е многу важно да изберете парфем што ќе ве направи среќни....

Fine Living

Можете ли да си го замислите животот, во кој излегувате во дворот пред вашата куќа и се качувате во вашата луксузна јахта, со која...

Fool Moon

Лего додаде уште една неверојатна серија на својата Technic линија – истата со помош на Bugatti Chiron претставена во 2018 година, на која постојано...

Green Tea

Историјата е интригантна и само по себе е неверојатна, а најдобрите разговори на оваа тема се одвиваат со чаша од најфиниот коњак… Зборувајќи за...