Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Пред секоја средба – информирајте се. Доколку сакате да преговарате за поголема плата, истражете го пазарот и колку вашата позиција се плаќа во други...

Wall Street

Има денови кога се чини дека испративме повеќе е-пошта отколку што зборувавме. Без разлика дали им пишувате на колегите, професорите или работодавачите, начинот на...

Wall Street

Веројатно со недели се обидувавте да ги решавате различните улоги што ги имате во вашиот дом – улогата на родител, учител, вработен. Ако и...

Wall Street

Со мерките на сузбивање на коронавирусот многу луѓе почнаа да работат од дома, но замената на канцеларискиот стол со домашен може да ја загрози...

совети

Со што се разликуваат успешните жени од останатите? Дали тие едноставно се родени под среќна ѕвезда или имаат тајна стратегија која ги носи напред...

совети

Работата во тим може да биде вистински предизвик но и мачење за вработените кои што се навикнати да се потпрат само на себе и да не...

совети

Честопати доаѓа момент во животот кога се чувствувате презаситени од работата. Кога негативните моменти почнуваат да испливуваат на површина, а се отвораат нови врати со...