Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

На крајот на првата половина од годината Триглав ја потврдува прогнозата на планираната годишна добивка Групацијата Триглав во првото полугодие пресмета 9% повисока консолидирана...

Wall Street

Триглав Осигурување започнува денес со наградна игра под мотото #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен. Наградната игра им нуди можност на клиентите на компанијата, кои ќе обноват или...

Wall Street

Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.03.2021 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за...

Wall Street

Пред секоја средба – информирајте се. Доколку сакате да преговарате за поголема плата, истражете го пазарот и колку вашата позиција се плаќа во други...

Advertisement