• Сподели на:

Зголемете го голуменот на вашата коса

___

Бујната коса никогаш не излегува од мода. Ако косата ви делува залепена, изберете шампон и регенератор за волумен, потоа испрскајте ја со масло за зајакнување на косата, спуштете ја главата и исушете ја со фен.

Доколку ставите и дифузер на фенот, тоа ќе допринесе за побујна коса.


Оставете коментар

___