Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...

УБАВИНА

Најсигурен и најефикасен начин до совршени нозе се вежбите и негата на кожата на нозете. Доколку сакате да го постигнете ова потребно е само...

Коса

Доколку сте решиле да ја намалите употребата на разни вештачки препарати ова ќе биде вистински совет за вас. Ставете помала количина маслиново масло на...

Лице

Старата поговорка “Вие сте тоа што јадете” е договор за многу наши прашања. За тоа какво ќе биде нашето здравје, зависи од начинот на...

Коса

Калинката е овошје кое е богато со витамини и минерали. Освен тоа што е погодна за здравјето таа е перфектна за убавината. Сокот од...

Advertisement