• Сподели на:

Секси маникир кој ќе го обожувате

___

Интересните и невообичаените маникири лесно нè воодушевуваат, но често се премногу комплицирани за копирање. Маникирот кој што често можевте да го видите на модните ревии, а кој изгледа комплицирано, воопшто не е.

– Ноктите налакирајте ги со светол лак по сопствен избор.

SPICASTA MANIKURA - II

– Подгответе тенки ленти од селотејп.

– Кога ноктите потполно ќе се исушат, лентите залепете ги како на сликата.

SPICASTA MANIKURA - III

– Потоа, внатрешниот триаголник налакирајте го со темен лак.

– Лентите отстранете ги кога лакот потполно ќе се исуши.

SPICASTA MANIKURA - IV

– За да се осигурате дека маникирот ќе биде постојан, нанесете провиден лак.

SPICASTA MANIKURA - V

SPICASTA MANIKURA - I


Оставете коментар

___