• Сподели на:

Свечена, висока пунџа готова за 2 минути (видео)

___

Високо подигнатата коса е секогаш добар избор за свечените пригоди од две причини – ви го открива ликот давајќи ви можност да ги истакнете најдобрите црти и ви додава неколку сантиметри висина.

Базата на оваа висока пунџа е обичното опавче, па може да ја изведе секоја девојка и жена за само 2 минути.

Изгледајте го видеото и веднаш пробајте. Не знаете кога ќе ви затреба елегантна фризура на брзина.


Оставете коментар

___