Која боја на коса ќе биде хит оваа есен?

Пристигнувањето на есента е нов почеток. По одморите и лежерните летни денови полека сите се враќаат во редовниот ритам на животот. Се купува нова облека и секако многу дами се одлучуваат за промена на фризурата. Ако ги следите трендовите сигурно ве интересира која боја на коса оваа есен ќе се …