• Сподели на:

Направете секси летни фризури!

___

 

Опуштена варијанта на плетенки, благо собрана коса, прамени во косата… Одберете го тоа што најмногу ви прилега!

 

Неколку предлози можете да најдете во следниве видеа:

 

Quick and Easy Hairstyles for Summer!

 

Heat-Proof Summer Hairstyles

 

8 Cute & Easy Summer Hairstyles! (No Heat!)


Оставете коментар

___