Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____избери боја

Медот се смета за најголемиот подарок што ни го нуди природата. Тој се користи илијадници години за различни намени. Постои верување дека египетската принцеза...

____избери боја

Секоја фризура изгледа поубаво ако има доволно обем. За тие што мечтаат за поголем обем на косата, еве неколку совети: Направете си руси прамени....

____избери боја

Веројатно сте свесни за фактот дека фарбањето ѝ наштетува на вашата коса и дека со употребата на агресивни препарати, особено ако ја осветлувате вашата...

____избери боја

Густата коса секогаш  предизвикува восхит и ги привелкува погледите. Но доколку имате ретка и тенка коса, еве неколку совети како да создадете  илузија дека...

____избери боја

Дали посакувате идеа за совршена фризура за секаква прилика? Ние денес ви нудиме алтернатива за денска, вечерна па дури и фризура за посвечена прилик,а...

____избери боја

Растурената пунџа може да се издвои од листата на фризури кои претставуваат решение во оние моменти кога е потребно брзо средување на косата. За...

Advertisement