• Сподели на:

Знаете ли да повлечете вистинска линија!?

___

Нанесувањето на туш на очите отсекогаш бил најтешкиот и најдраматичен начин на шминкање на очите, но благодарение на бројните туторијали и видео блогови може да ги совладате техниките на прецизно отцртување на очите. Козметичкиот пазар нуди повеќе видови на туш, во течна или гел форма, но и во вид на молив, клучно е да одредите кој производ вам ви одговара и да ги надградите техниките на нанесување. Селектиравме три видеа во кои се обработени повеќе техники и начини на повлекување линија.

Водич од 28 начини на нанесување туш

04662402-6807-4a06-95dc-ca94e2b849f2

Техника за нанесување на т.н. крилест изглед


Оставете коментар

___