Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети и како да

Девојките со кафеави очи можат да одбираат помеѓу различните палети на бои кога е во прашање шминкањето и истакнувањето на очите. Овие илустрации ќе...

____совети и како да

Сите сакаме поголеми, пополни, помеки и позаводливи усни, нели? Но, дали сте знаеле дека сето ова можете да го постигнете многу брзо, со помош...

____совети и како да

Дали би сакале да научите неколку начини на кои ќе им помогнете на вашите нокти да пораснат здрави и долги? Доколку сакате долги нокти,...

____совети и како да

На долгото лице, најдобро му одговараат рамни веѓи кои треба да бидат истакнати хоризонтално, затоа што визуелно ќе го скратат лицето, додека оние со...

____совети и како да

Млитавиот подбрадок е една од неизбежните последици на стареењето или на зголемената тежина. Ви откриваме неколку трикови како малку да го задскриете, односно да...

Advertisement