• Сподели на:

Видео: Обликувајте ги веѓите како професионалец

___

На долгото лице, најдобро му одговараат рамни веѓи кои треба да бидат истакнати хоризонтално, затоа што визуелно ќе го скратат лицето, додека оние со округло лице треба да имаат полукружни веѓи. Одлично видео во кое ќе научите како да ги обликувате веѓите како професионалец.


Оставете коментар

___