• Сподели на:

Видео: Како да се прекријат акни на лицето со помош на шминка

___

Дваесет и двегодишната Никол Метју објави видеоснимка, која досега ја прегледаат над 2 милиони луѓе на Јутјуб. Во видеоснимката Никол демонстрира како да се прекријат акните на лицето со помош на подлога за шминка. Резултатот е навистина неверојатен.


Оставете коментар

___