• Сподели на:

Се што треба да знаете ако имате мали гради

___

Долната облека пред се треба да биде пријатна и забавна. Воопшто не е потребно да носите нешто што ќе ви предизвикува непријатно чувство.

Најчесто во магазините или на интернет може да најдете совети за градници за големи гради. Меѓутоа како да изберете прав градник ако имате мали гради, големина А или Б?

  Silikoni

На вашите гради ви е потребна подршка

Наспроти сите верувања, А или Б корпи треба да имаат добра подшка. Иако жените со малите гради ретко имаат проблеми со грбот, факт е дека без добра подршка градите брзо ќе се опуштат.

Најважно е да ви одговараат прерамките

Генерално закопчувањето треба биде на последното копче и да стои рамно на грбот. После тоа се подесуваат прерамките, кои не треба да бидат прелабави. Кога ќе ја подигнете раката, градите треба да останат во градникот.

Grudi-u-fokusu-3

Големината на корпата зависи од произведувачот

Скоро секој бренд има различни големини а и нашето тело се менува со тек на времето, ако некогаш сте носеле 34А, тоа не значи дека секогаш ќе ви одговара тој број. Никогаш не купувајте градник без да го пробате.

Не мора да носите перничиња, доколку не го сакате тоа.

Иако можеби 15 години носите перничиња , како што стареете ја прифаќате големината и со нив ви е непријатно. Од друга страна доколку ви е пријатно со нив, ви советуваме да ги практикувате.

Потребани ви се повеќе градници во вашиот гардеробер

Препорачано е да имате најмалку 7-10 градника и да ги менувате секој ден. На овој начин, еластичните делови можат да се одморат и припремат за наредното носење, во спротивно ќе се истегнат. Носете го градникот 2-3 пати пред да го исперете.

Grudi-na-izvolte-22

Носете ги тие градници во кои се чувствувате пријатно

Долната облека пред се мора да биде пријатна и забавна за носење. Немојте да носите нешто во кое ќе се чувствувате непријатно.


Оставете коментар

___