• Сподели на:

Новогодишни идеи за нокти

___

Пред нас е период на забави по повод новогодишните празници. Вашите нокти треба да изгледаат беспрекорно за време на излегувањата со друштвото. Секогаш имајте при рака некоја интересна боја и малку светки за разиграни дизајни.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 


Оставете коментар

___