• Сподели на:

Како да го истенчите носот со помош на шминка?

___

Почнете со осветлување на вашиот нос на врвот.
Користете темнокафен молив за да го обликувате вашиот нос.
Потоа, со четка за шминка внимателно нанесете ги двете подлоги.
На врвот на носот нанесете перли во посветла нијанса.

шминка


Оставете коментар

___