• Сподели на:

Како да ги зголемете усните само со помош на шминка

___

Во последните неколку години наназад исполнетите усни се вистински тренд. Не е исклучок ниту годинава, поради што голем број девојки се користат со најразлични средства за да добијат до поисполнети и посочни усни.

Па доколку сакате да ги зголемите усните, тоа можете да го направите и со помош на малку шминка, без потреба да одите на естетски зафати, а ова видео ќе ви покаже како да го сторите тоа.


Оставете коментар

___