• Сподели на:

Исправете ја косата додека е мокра, без пегла и фен (Видео)

___

Витканата коса е непослушна и речиси невозможна за обликување, па затоа е потребно многу долго пеглање и фенирање за да го постигнете посакуваниот ефект.

Затоа што целото горење на косата е премногу штетно за да го применувате секојдневно, сега постои поинаков начин.

Потребно е добро да ја измиете косата, да ја избришете со пешкир и да ги нанесете сите препарати кои вообичаено ги користите.

Потоа искористете го следниов трик:


Оставете коментар

___