• Сподели на:

Еве како ќе го отстраните лошиот мирис од нозете!

___

Секое утро се става прав од борна киселина (или се ситнат добро кристалите) меѓу прстите и на стапалата. Навечер задолжително се мијат нозете со топла вода (30-40 степени).

Секој пат да се користат нови чорапи. Непријатниот мирис исчезнува за 2 недели.


Оставете коментар

___