• Сподели на:

Брзо и едноставно: Направете си кратка фризура без шишање

___

Доколку ви здодеа долгата фризурата, а никако не сакате да ја скратите затоа што не сте сигурни дали добро ќе ви игледа сепак е можно да направите драстична промена и без шишање.

Во неколку едноставни чекори можете да имате интересна и впечатлива кратка фризура, но и доколку отсекогаш сте се прашувале како ќе ви стои, сега имате можност да пробате.

Следете не чекор по чекор…

1. Косата поделете ја на два дела, горен и долен.

2. Горниот дел од косата соберете го со шнола за да не ви пречи.

3. Долниот дел од косата фатете го во опавче.

4. Од опавчето направете мала пунџа, па со шноли зацврстете го остатокот од косата.


Оставете коментар

___