• Сподели на:

5 празнични маникири кои се прават за 5 минути

___

Никогаш не пропуштајте празничната сезона да ја пресликате на ноктите.

Снегулките, сијаличките и светките се едноставен „must have“ за наредните неколку недели.

Ова се 5 идеи како самите да ги изведете, со обични лакови и вештините на сопствените раце.

1. Снежни нокти

5-praznicni-manikiri-koi-se-pravat-za-5-minuti-1.jpg

2. Монохроматски нокти

5-praznicni-manikiri-koi-se-pravat-za-5-minuti-2.jpg

3. Сијалички на ноктите

5-praznicni-manikiri-koi-se-pravat-za-5-minuti-3.jpg

4. Кариран дезен

5-praznicni-manikiri-koi-se-pravat-za-5-minuti-4.jpg

5. Светкави нијансирани нокти

5-praznicni-manikiri-koi-se-pravat-za-5-minuti-5.jpg

 


Оставете коментар

___