• Сподели на:

10 работи кои жените треба да имаат по триесетите години

___

Ако до 20 години експериментираме со мода, фризура и стил, по 30-тата е време кога треба да се знае што и како се сака.

Кои ствари ве осликуваат во најдобро светло и каква порака праќате за себе и за вашиот карактер?

Постојат работи кои секоја жена во во триесеттите години мора да знае за себе.

Кој парфем е најдобар за нејзе, кое ви е омилено цвеќе, боја на ружа и уметничко дело.

Овие 10 работи мора да ги имате до 30 години со тоа што оваа листа со развојот на стилот и вашиот вкус ќе се менува.

  1. Сако скроено по ваша мерка.
  2. Совршен зимски капут.
  3. Парфем кој одговара на вашиот карактер.
  4. Нијанса на руж кој одговара на тонот на вашата кожа и стил.
  5. Класична торба.
  6. Саат.
  7. Парче накит што секогаш ќе го има врз вас.
  8. Класични црни чевли.
  9. Мал црн фустан.
  10. Омилени уметнички дела или фотографија.

Оставете коментар

___