• Сподели на:

Рита Ора: Ќе го врати звукот на Витни Хјустон во мода

___

Дваесет и три годишната наскоро ќе ја претстави новата песна „I Will Never Let You Down“, која потсеќа на нејзиниот дечко Келвин Харис, и вели дека таа потсеќа на стара песна на покојната Витни Хјустон.
Британската ѕвезда Рита Ора вредно го спрема свој втор студиски албум, а за првиот снгл кажува дека звучи баш како стара песна на Витни Хјустон.
Дваесет и три годишната наскоро ќе ја претстави новата песна „I Will Never Let You Down“, која ја потпишува нејзиниот дечко Келвин Харис, и вели дека таа потсеќа на стара песна на покојната пеачка Витни Хјустон.
„Таа песна ми е важна бидејќи зборува за љубовта, а сигурно многу ќе ве потсети на една песна на Витни Хјустон, има таков звук“, кажува и додавадека слична е на хитот „How Will I Know“ – „Ќе ве направи среќни. Тоа е она што сакав да го постигнам“
Првиот албум на познатата пеачка беше запазен повеќе во Европа отколку во САД. Овој пат таа реши тоа да го промени.
„Освојувањето на САД од агол на британски изведувач е навистина тешко баш затоа и сите го сакаат истото. Треба да освоите пазар кој не го познавате доволно. Поради тоа малку сум нервозна и уплашена, да бидам искрена“, заклучува таа.
 httvp://www.youtube.com/watch?v=m3-hY-hlhBg

Оставете коментар

___