Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

музика

НА СОНЧЕВАТА СТРАНА ОД УЛИЦАТА

Време е.

Време е да се префрлиме на сончевата страна од улицата и да уживаме во Сонцето.  Улицата каде Македонското Сонце ќе грее најтопло, најмузикално, најталентирано, најуникатно, единствено. Неговите зраци ја привлекоа музиката, визионерите, професионалците, а многу скоро и целата сончева македонска јавност.

Улицата е онаму каде почнува мечтата на секоја талентирана музичарка, односно музичар да прерасне во ултра-ѕвезда, дефинирајќи и потврдувајќи се себеси како целосен уметник. Уметник, кој ќе даде нова, современа и модерна дефиниција на македонска музичка ѕвезда.

Улицата е ТВ шоу, каде талентот преку ангажман на клучните професионалци за создавање на ултра-ѕвезда ќе прерасне во уметност.

ТВ шоу кое ќе понуди 700 часа програма за македонската јавност, овозможувајќи и’ ексклузивност и учество во процесот на создавање на македонска музичка ултра-ѕвезда.

Advertisement
Advertisement

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...