• Сподели на:

Одлуката е донесена: „GAME OF THRONES“ ќе заврши со 7та сезона!

___

Серијата „Game of Thrones” се враќа на екраните од 6ти април со четвртата сезона, но уште од сега знаеме дека ќе бидат вкупно седум, пренесува „Entertainment Weekly.“

„Изгледа дека сега сме на средината“, изјавил продуцентот Дејвид Бениоф.

While-we-wait-for-game-of-thrones-season-4-enjoy-this-awesome-wallpaper-collection-1adt.com-4-1024x768
„Ако ги сработиме седумте сезони како што се планира, четвртата сезона е точно на средината“, додал тој и објаснил како од самиот почеток било планирано серијата да трае седум години и дека дури сега е сигурен како тоа е можно да се оствари.

„Би рекол дека тоа ни беше целта од стартот. Тоа беше цел што не сакавме да ја изнесеме, затоа што шпуто беше на почеток. Би било лудо тогаш да зборевме за тоа“ изјавил Дејвид. Тој веќе знае и како ќе заврши серијата, и се тоа е во договор со авторот на книгата „Game Of Thrones“, Џорџ Р.Р. Марин кој досега има напишано пет од планираните 7 книги.


Оставете коментар

___